Kapcsolat / céginformáció

Kapcsolat

Telephely: 5420 Túrkeve Kinizsi 49.


Telefon: +36 70 617-27-58, +36 30 718-78-87
e-mail: vidramuanyagkft@gmail.com vagy info@vidraplast.hu


Cégtörténet

Cégünk 2001 ben alakult Vidra Plast uszodatechnikai bt néven, majd 2010 ben megalakitottuk a Vidra-Müanyag KFT-t Azóta ezen a néven is folyik a termelés.

Eleinte csak uszodatechnikával foglalkoztunk, majd fokozatosan fejlesztettük a termék palettánkat és ma már elég sokféle müanyag terméket gyártunk.
Termékeinket müanyag lemezből hegesztéses eljárással gyártjuk. Hegesztési alkalmazásaink a német DVS irányelveit követi, tipusai: forrólevegős, extruderes, és tompa. A német Simona gyár termékeit használjuk és forgalmazzuk. Valamint tervezésnél kivitelezésnél az ő mérnöki tervezésüket kapjuk segitségül. Termékeinkel főleg az egyedi kialakitásu termékeket célozzuk meg, ez azt jelenti, hogy amit a megrendelő kitalál azt ha szükséges egyedi méretezéssel egyedi kialakitással gyártjuk le. A műanyag termékek gyártása mellet foglalkozunk még müanyag termékek javitásával, valamint forgalmazásával is.

Simona termékek forgalmazói vagyunk.

Fő profilunk a halászati kellékek gyártása forgalmazása, a galvántechnológia, a szennyvizkezelés és egyébb ipari élelmiszeripari kádak tartályok gyártása és forgalmazása valamint uszoda technika, itt pp kertimedencék gyártása és telepitése valamint uszodatechnikai termékek forgalmazása beüzemelése.